Bloemkoolsoep met appel

Deze stevige soep en gezonde soep kun je prima hoofdgerecht serveren. De appel zorgt voor frisheid en een zoetje, hierdoor wat dikker. Heel lekker dus, en ook nog rijk aan ijzer en vitamine C! Je fruit alle ingredienten in een grote soeppan met wat olie, voegt 1200 ml water en 2 bouillonblokjes toe en brengt het aan de kook. Na 15 minuten pureer je de soep met een staafmixer tot hij lekker crème-achtig wordt en breng je hem op smaak met peterselie, zout, peper en/of nootmuskaat.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nl
![]() |
Bananen smoothie met pindakaas... |
![]() |
Tinto de Verano |
![]() |
Italian Spritz witte wijn cock... |