Breekbrood met gebakken camembert

Breekbrood met gebakken camembert


Dit breekbrood, in combinatie met gebakken camembert, is ideaal als borrelbrood. Met dit recept maak je het brood zelf. Het brood is op basis van speltbloem met daaroverheen wat rozemarijn. Je bakt het breekbrood met camembert in ongeveer 25 - 30 minuten goudbruin en gaar. Mocht je het brood van te voren willen maken, dan kun je het brood het beste helemaal afbakken maar dan zonder de camambert. De camambert plaats je op het laatste moment in de oven, als je het brood gaat serveren.

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.