Breekbrood caprese

Breekbrood caprese


Dit breekbrood caprese is gemakkelijk te maken met maar zes ingrediënten. Het brood maak je op basis van ciabatta breekbrood. Door de ciabatta diagonaal door te snijden, ontstaan er leuke ruitjes in het brood. De mozzarella en de tomaten stop je in de opengesneden stukjes. Je bakt het breekbrood af op 200 graden in 10 tot 15 minuten.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Emma Joziasse
  • Esmée Kramer
  • Isa Lenders
  • Alycia Thomas
  • Eegpouwels
Breekbrood met gebakken camembert
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Geschaakt breekbrood
 4
Rutger BaktRutger Bakt
Chocolade brioche breekbrood
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Snelle basis groentesoep
 6
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.