Zuurdesem brood met camembert en cranberries

Foody Redactie


Dit recept begint met een heerlijk vers zuurdesem brood. Een stoere boterham belegt met camembert en cranberries. Even in de grill en het brood wordt lekker krokant en de camembert lekker zacht. Het is natuurlijk geen cranberrie seizoen, maar hier kan je het hele jaar alsnog lekker van snoepen. Tip: Probeer dze boterham ook eens met blauwader kaas. De kaas verliest zijn kracht bij het verwarmen dus een pittige kaas kan geen kwaad.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.