Broccoli Pannenkoekjes

Foody Redactie


Broccoli saai? Niet als je er lekkere pannenkoekjes van maakt! Ik wilde al heel lang eens broccoli pannenkoekjes maken. Aangezien er nu weer echte Nederlandse broccoli te verkrijgen is, moest het er maar eens van komen. Heerlijk zijn ze! Deze pannekoekjes kun je als vleesvervanger gebruiken, als in een 'broccoliburger'. Maar ze zijn ook prima als groentevervanger te eten. Serveer de pannenkoekjes/burgers met (gebakken) aardappeltjes en een salade en je hebt een topgerechtje. Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Lidy de Win
  • Renate Rozendaal
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.