Broodje visshoarma
Een broodje shoarma zo af en toe is heerlijk. En ook met een broodje shoarma kun je perfect variëren. Je kunt deze maken met kip of met rundvlees, maar met kabeljauw kan het ook prima.
De kabeljauw neemt de kruiden goed op, en is zo mals dat je het maar kort hoeft te bakken. Samen met een ui, paprika en champignons ontstaat er een lekker mengsel dat super lekker is tussen een pitabroodje. Ontzettend gemakkelijk om te maken en perfect voor de afwisseling.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Carrotcake met crumble |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |