Cajunrijst met kip (glutenvrij)

Foody Redactie


Deze heerlijk vullende en simpel te maken maaltijd bereid je in 1-pan. Het voordeel van dit gerecht is ook dat je de meeste ingredienten al wel in huis zult hebben. Want ui, knoflook, kip (uit de diepvries), rijst en melk zijn meestal standaard aanwezig in je voorraadkast, toch? Je bakt eerst de gekruide kip goudbruin en voegt vervolgens de groentes toe. Ten slotte voeg je de bouillon, de melk en de rijst toe en kookt het geheel ongeveer 15-20 minuten. Afmaken met een bosuitje en verse koriander. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Carla Oosterbaan
  • Susanne Bos
  • Laura Sadkowski
  • Domini Paardekooper
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.