Carpaccio pasta

Ingrediënten
- 200 gram pappardelle
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 tomaat
- 100 gram carpaccio-vlees
- 2 eetlepels truffelolie
- 2 handenvol rucola
- 2 eetlepels pijnboompitjes
- Parmezaanse kaas
- Peper
- Zout
2 personen
Carpaccio is een klassieker dat op ieder a la cart restaurant wel op de kaart staat. Het is heel lekker maar niet zo bijzonder. Probeer eens deze carpaccio pasta met pappardelle, carpaccio vlees, truffelolie, rucola, pijnboompitjes en parmezaanse kaas. Het gerecht is super simpel om te maken en ook erg lekker. Als echte carpaccio liefhebber moet je dit bijna wel lekker vinden. Geniet ervan!


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |