Cinnamon buns

Cinnamon buns


12 personen

Deze cinnamon buns, ook wel kaneelbroodjes genoemd, zijn lekker zacht van binnen en precies zoet genoeg. Het recept is alles behalve ingewikkeld. Er komen geen moeilijke dingen aan te pas en het deeg hoeft maar 1 x 30 minuten te rijzen. Warm zijn deze heerlijke broodjes op zijn best, maar zelfs na 3 dagen kun je ze nog eten. Enjoy! Tip: Besprenkel de kaneelbroodjes met een zelfgemaakte glazuur van poedersuiker en wat melk of water. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Renate Moerman
Hot Cross Buns
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Hot Cross Buns
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Hot Cross Buns met kaas
 3
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Hot cross buns
 1
Laura's BakeryLaura's Bakery
Triple Oreo buns
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.