Citroen-MonChoutaart

Foody Redactie


Vandaag delen we een lekkere taart met je: een citroen-monchoutaart! Niet alleen een lekkere guilty pleasure, maar ook perfect om te serveren tijdens de Paasdagen. Deze taart wordt gemaakt met lemon curd die een frisse smaak geeft aan de romige mounchou. De lemon curd kun je kant en klaar in de winkel kopen, maar zelfgemaakt is ie nog lekkerder! 

De taart kun je het beste al een dag van tevoren maken zodat hij goed opgesteven en koud is als je hem aansnijdt. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.