Citroen-MonChoutaart
Vandaag delen we een lekkere taart met je: een citroen-monchoutaart! Niet alleen een lekkere guilty pleasure, maar ook perfect om te serveren tijdens de Paasdagen. Deze taart wordt gemaakt met lemon curd die een frisse smaak geeft aan de romige mounchou. De lemon curd kun je kant en klaar in de winkel kopen, maar zelfgemaakt is ie nog lekkerder!
De taart kun je het beste al een dag van tevoren maken zodat hij goed opgesteven en koud is als je hem aansnijdt.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |