Couscous met aardbeien

Snelle basis groentesoep


Couscous doet je waarschijnlijk direct denken aan heerlijk kruidige tajines met zacht lamsvlees en lekkere groentes, maar couscous is ook ideaal met zoete ingredienten! Je kunt er zelfs toetjes mee maken, maar dat ik ga ik vandaag niet doen. Vandaag maken we namelijk een zomerse couscoussalade met aardbeitjes, amandelen, feta en courgette. Zachte maar toch uitgesproken smaken die je wellicht niet direct met elkaar zou combineren, maar die elkaar toch heerlijk aanvullen!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade-hazelnoot thumbprint cookies - Laura's Bakery Chocolade-hazelnoot cookies me...
Citroen-bramen muffins - Laura's Bakery Muffins met citroen en bramen
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Carlijn Siersma
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.