Crêpes

Crêpes Beslag


Dol op die lekkere Franse crêpes ? Metdit receptje maak je deze flinterdunne pannenkoeken gemakkelijk zelf. Wat heb je nodig? Een pannenkoekenpan, een deegschraper en natuurlijk bloem, melk, water en ei om het beslag te maken. Maak het beslag, giet het beslag in de pan en smeer het met de deegschraper dun uit.  Laat even bakken totdat de bovenkant mooi droog wordt en draai de crêpe hierna om. Beleg 1/3 van de crepe met de vulling naar keuze en laat het nog even meebakken tot de crêpe krokant is. Klinkt goed toch? Hup, aan de slag dan maar. Enjoy!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
Meer van Brenda Kookt!
Recept: Vietnamese crêpes
 4
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
crêpes
 2
Rutger BaktRutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.