Crêpes

Ingrediënten
Dol op die lekkere Franse crêpes ? Metdit receptje maak je deze flinterdunne pannenkoeken gemakkelijk zelf. Wat heb je nodig? Een pannenkoekenpan, een deegschraper en natuurlijk bloem, melk, water en ei om het beslag te maken. Maak het beslag, giet het beslag in de pan en smeer het met de deegschraper dun uit. Laat even bakken totdat de bovenkant mooi droog wordt en draai de crêpe hierna om. Beleg 1/3 van de crepe met de vulling naar keuze en laat het nog even meebakken tot de crêpe krokant is. Klinkt goed toch? Hup, aan de slag dan maar. Enjoy!


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
Taquitos met zoete aardappel |
![]() |
BBQ Rub - zoete kruidenmix / b... |
![]() |
Bananenbrood muffins met pinda... |