Crème brûlée

4 personen
Crème brûlée is echt een ontzettend lekker dessert. En gelukkig is het niet eens zo ingewikkeld om dit lekkere dessert zelf klaar te maken. Wat je wel nodig hebt is een portie geduld. De crème brûlée moet namelijk eerst stollen in de oven en daarna minimaal 3 uur afkoelen in de koelkast. Maar het is het wachten zeker waard. Verdeel voor het serveren een eetlepel rietsuiker over de crème brûlée en brand de suiker tot karamel met een gasbrander. Yum!
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 60 min | Koelen: minimaal 3 uur


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |