Crème brûlée

Crème brûlée


4 personen

Crème brûlée is echt een ontzettend lekker dessert. En gelukkig is het niet eens zo ingewikkeld om dit lekkere dessert zelf klaar te maken. Wat je wel nodig hebt is een portie geduld. De crème brûlée moet namelijk eerst stollen in de oven en daarna minimaal 3 uur afkoelen in de koelkast. Maar het is het wachten zeker waard. Verdeel voor het serveren een eetlepel rietsuiker over de crème brûlée en brand de suiker tot karamel met een gasbrander. Yum! 

Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 60 min | Koelen: minimaal 3 uur 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Creme brûlée – kerstdessert met romige perfectie
 3
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Creme Brulee
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.