Crème brûlée

Crème brûlée is echt een ontzettend lekker dessert. En gelukkig is het niet eens zo ingewikkeld om dit lekkere dessert zelf klaar te maken. Wat je wel nodig hebt is een portie geduld. De crème brûlée moet namelijk eerst stollen in de oven en daarna minimaal 3 uur afkoelen in de koelkast. Maar het is het wachten zeker waard. Verdeel voor het serveren een eetlepel rietsuiker over de crème brûlée en brand de suiker tot karamel met een gasbrander. Yum!
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 60 min | Koelen: minimaal 3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |