De ultieme festivalburger

Foody Redactie


Het (food)festival seizoen is weer in volle gang! Heerlijk! En natuurlijk kom je voor de muziek en andere leuke dingen die je kunt zien/doen, maar lekker eten is ook een groot onderdeel van zo'n festival. En het ultieme festivalfood is dan toch wel de hamburger. Toch? Yum!  Maar zo'n lekkere festivalburger kun je ook lekker zelf maken. Deze burger van kipdijvlees met aziatische smaken, afgemaakt met een combinatie van Hellmann’s en sweet chili saus met een drupje vissaus. Hoe lekker klinkt dat?! Hup aan de slag en genieten maar. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Joycewessels
  • Hellmann's
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.