Disco Dip Drip Cake

Foody Redactie


Deze Disco Dip Drip Cake is echt een topper! Perfect om te serveren als verjaardagstaart. De taart bestaat uit 4 lagen biscuit met daartussen 2 lagen aardbeienjem en een laag botercrème. Niet te zoet. De taart lijkt heel moeilijk om te maken, maar het valt best mee. Bestrooi de taart met sprinkles, maak af met ganache en tumtums en het smullen kan beginnen.  

TIP: Begin de avond van tevoren met het maken van de twee biscuitbodems. Deze moeten namelijk voldoende zijn afgekoeld voor je ermee aan de slag gaat. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.