Chocolate chip cookie dough - meteen eetbaar

Chocolate chip cookie dough - meteen eetbaar


Oeh cookiedeeg, dat roept toch wel een beetje een nostalgisch gevoel op bij ons. Zo lekker! Maar "gewone" chocolate chip cookie dough is niet geheel veilig om te eten. Daarom hebben wij een recept voor je, waar je zonder zorgen van kunt genieten. Wat deze chocolate chip cookie dough eetbaar maakt, is dat er geen rauwe eieren in zitten. Daarnaast adviseren wij om de bloem ook te verhitten, dan loop je echt geen risico meer op Salmonella of andere schadelijke bacterien. 

 

Dit recept is specifiek bedoeld om ongebakken te eten. Je kunt het deeg wel bakken en hier koekjes van maken, maar wij zouden adviseren daar een ander recept voor te gebruiken. 

 

Zo, nu over naar het leuke stuk: het maken van de cookie dough! Goed nieuws wanneer je serieuze cookie dough cravings hebt, want met dit recept heb je het eetbare deeg binnen een kwartiertje klaar. Genieten maar! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Hanna Nijdam
  • Cheryl.ngongui1
  • Sacha van den Broek
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.