Feta Saganaki

Feta Saganaki is niets meer dan gebakken feta. De feta krijgt een lekker krokant laagje en de binnenkant blijft heerlijk romig. Yum! Feta Saganaki is perfect om als borrelhapje serveren, als voorgerecht of als onderdeel van een heleboel Griekse mezes. Net waar je zin in hebt. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |