Tiropita’s

Als je wel eens in Griekenland bent geweest dan ken je ze vast wel: tiropita's. Tiropita's zijn filodeeghapjes gevuld met een mengsel van fetakaas, ricotta en peterselie. Met slechts een paar ingrediënten maak je dit Griekse hapje in een handomdraai. Tiropita's zijn perfect om te serveren als borrelhap. Maar ook bij de lunch of als tussendoortje zijn ze top.
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 15-20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |