Flammkuchen met appel en spek

Muffins met citroen en bramen


Flammkuchen, heerlijk! De basis met spekjes en rode ui is al heerlijk, maar natuurlijk kun je er perfect mee variëren. Deze flammkuchen met appel en spek is ook zeker een aanrader. Het ziltige van de spek is top in combinatie met het frisse van de appel. De ricotta zorgt ook voor een heerlijke toevoeging. Super om te serveren bij de borrel of om te serveren als hoofdmaaltijd in combinatie met een salade.  Voorbereidingstijd: 30 min | Rijzen: 60 min | Oventijd: 15-18 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Weetikechtniet
  • Esmée Kramer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.