Flammkuchen met peer en geitenkaas

Flammkuchen met peer en geitenkaas


2 personen

Zelf flammkuchen maken is niet alleen harstikke lekker, maar ook helemaal niet moeilijk. Naast de klassieke flammkuchen, is het deze keer tijd voor weer een hele andere variant. Namelijk een flammkuchen met peer en geitenkaas. En spek. Een redelijk klassieke smaakcombinatie, maar daarom zeker niet minder lekker. Zeker het proberen waard dus. 

Voorbereidingtijd: 10-15 min | Rijstijd: 60 min | Oventijd: 15-18 min 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Yinte Corstens
  • Renskevtv
  • Irene van Waarde
  • Arnella Miedema
  • Wendy Kastelein
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.