Flammkuchen met peer en geitenkaas
Zelf flammkuchen maken is niet alleen harstikke lekker, maar ook helemaal niet moeilijk. Naast de klassieke flammkuchen, is het deze keer tijd voor weer een hele andere variant. Namelijk een flammkuchen met peer en geitenkaas. En spek. Een redelijk klassieke smaakcombinatie, maar daarom zeker niet minder lekker. Zeker het proberen waard dus.
Voorbereidingtijd: 10-15 min | Rijstijd: 60 min | Oventijd: 15-18 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |