Flammkuchen met peer en geitenkaas

Flammkuchen met peer en geitenkaas


Zelf flammkuchen maken is niet alleen harstikke lekker, maar ook helemaal niet moeilijk. Naast de klassieke flammkuchen, is het deze keer tijd voor weer een hele andere variant. Namelijk een flammkuchen met peer en geitenkaas. En spek. Een redelijk klassieke smaakcombinatie, maar daarom zeker niet minder lekker. Zeker het proberen waard dus. 

Voorbereidingtijd: 10-15 min | Rijstijd: 60 min | Oventijd: 15-18 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade-hazelnoot thumbprint cookies - Laura's Bakery Chocolade-hazelnoot cookies me...
Citroen-bramen muffins - Laura's Bakery Muffins met citroen en bramen
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Yinte Corstens
  • Renskevtv
  • Irene van Waarde
  • Arnella Miedema
  • Wendy Kastelein
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.