Flammkuchen met prosciutto

Flammkuchen met prosciutto


Zelf Flammkuchen maken moeilijk? Integendeel. Het lijkt moeilijker dan het is. Het is zelfs zo gemaakt. Kneden, laten rijzen, uitrollen, beleggen en in de oven. Heerlijk met een topping van prosciutto, mozzarella en zongedroogde tomaatjes. Serveer de flammkuchen als hoofdgerecht, lunch of als hapje bij de borrel met een lekker wijntje erbij. Enjoy! Voorbereidingstijd: 20 min | Rijstijd: 60 minuten | Oventijd: 18 min 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Havermout ontbijttaart Havermout ontbijttaart
Appel-havermoutkoekjes Appel-havermoutkoekjes
Speculaas havermoutpap Speculaas havermoutpap
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Karin Wirtz
  • Sandra Scholte
  • Irene van Waarde
  • Iris Renirie
  • Geertrui Coppens
Flammküchen met spek en ui
 6
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Mini-flammkuchen, heerlijk voor bij de borrel! - recept
 5
Rutger BaktRutger Bakt
Flammkuchen
 4
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.