Frambozen botercrème

Frambozen botercrème


Botercrème kun je natuurlijk heel veel verschillende smaken geven. Framboos is daarbij echt heerlijk. Het maakt de botercrème lekker fris en licht van smaak. Daar komt bij dat het een smaak is die heel veel mensen lekker vinden, dus je zit eigenlijk altijd goed met deze frambozencrème. Gebruik deze frambozencrème bijvoorbeeld als vulling van een stapeltaart, om cupcakes mee op te spuiten of om een opgerolde cake mee te vullen. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.