Frambozen-citroen ijstaart

Muffins met citroen en bramen


Een heel lekker dessert hoeft echt niet moeilijk te zijn om klaar te maken. Deze frambozen-citroen ijsstaart is daar een perfect voorbeeld van. Met een hotelcake uit de winkel, citroen-mascarponeroom en frambozen zet je deze frambozen-citroen ijstaart in een handomdraai in elkaar. Hij ziet er niet alleen heel erg mooi uit, maar is ook nog eens ontzettend lekker. De ijslagen zijn lekker romig en fris door de lemoncurd, een goede combinatie met de frambozen. Zeker de moeite waard dus. Voorbereidingstijd: 20 min | Vriezen: minimaal 6 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Naomi Van de Pol
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.