Fruitbakjes van bladerdeeg

Fruitbakjes van bladerdeeg


4 personen

Ken je die lekkere fruitvlaaien waar onder het fruit een laagje room zit?  Deze heerlijke fruitbakjes zijn bijna net zo, maar vergen een stuk minder moeite. Je maakt ze namelijk van het oh zo veelzijdige bladerdeeg, en dat vul je met een heerlijk laagje custard en lekker vers fruit naar keuze.  Ik koos bijvoorbeeld voor appel, druif en mango, maar je kunt het natuurlijk helemaal aan het seizoen aanpassen. Maak ze bijvoorbeeld met appel en peer in de herfst, met aardbeien en kersen in de zomer en met rabarber in de lente. Zo gepiept, en dus altijd hartstikke lekker! 

 

Vergeet niet je bakjes met room nog een half uurtje te laten opstijven, zo worden ze het allerlekkerst!

 
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.