Gegrilde vijgen met Parmaham en Geitenkaas

Gegrilde vijgen met Parmaham en Geitenkaas


1 persoon

Het is weer herfst en dat betekent dat de verse vijgen weer volop verkrijgbaar zijn. Heerlijk en lekker veelzijdig. Dit keer maakte ik er een lekker voorgerechtje van. Door de vijg te grillen krijgt het lekker veel smaak en wordt het extra zoet. Dat combineert goed met de zoute parmaham, de zachte geitenkaas en het zure van de balsamico. En is het geen plaatje? Aan de slag dus!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.