Geroosterde Aubergine
Barbecuen, heerlijk! Lekkere goudbruine worstjes, sappige burgers en lichte zalmspiezen. Broodjes met zelfgemaakte smeersels erbij, salades en klaar. Maar wat gegrilde groenten mogen eigenlijk ook niet ontbreken. Deze geroosterde aubergine is een perfecte toevoeging. Een welkome afwisseling tussen het vlees en de vis. De aubergine is lekker gekruid met za'atar waardoor het een Midden Oosters tintje krijgt.
Tip: heb je aubergine over? Koud is deze heel lekker om te verwerken in een salade.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |