Geroosterde bloemkool met tahinsaus

Geroosterde bloemkool met tahinsaus


4 personen

Bloemkool. Doorgaans wordt deze gekookt gegeten met aardappelen, een gehaktbal of een verse worst. Lekker, maar dit kan ook anders. Bloemkool is namelijk ook heerlijk als je het roostert, in de oven, in de grillpan of op de barbecue. Door de bloemkool te roosteren wordt deze heerlijk zoet van smaak. Het zoete van de bloemkool past perfect bij het zoute van de Parmezaanse kaas, het ietwat bittere van de tahin en het romige van de pijnboompitten. Heerlijk om te serveren als bijgerecht bij de barbecue. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Geroosterde kikkererwtensalade met fetadip Geroosterde kikkererwtensalade...
Geroosterde rode biet en wortel met honing en ricotta Geroosterde rode biet en worte...
Cajun pasta met kip en spinazie Cajun pasta met kip en spinazie
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Annabel Keesmaat
  • Praet
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.