Geroosterde bloemkool met tahinsaus

Foody Redactie


Bloemkool. Doorgaans wordt deze gekookt gegeten met aardappelen, een gehaktbal of een verse worst. Lekker, maar dit kan ook anders. Bloemkool is namelijk ook heerlijk als je het roostert, in de oven, in de grillpan of op de barbecue. Door de bloemkool te roosteren wordt deze heerlijk zoet van smaak. Het zoete van de bloemkool past perfect bij het zoute van de Parmezaanse kaas, het ietwat bittere van de tahin en het romige van de pijnboompitten. Heerlijk om te serveren als bijgerecht bij de barbecue. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Annabel Keesmaat
  • Praet
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.