Geroosterde bloemkool met tomaat, tijm en ui

Geroosterde bloemkool met tomaat, tijm en ui


4 personen

Houd je van bloemkool? Probeer dan dit recept en geniet er eens op een andere manier van door het te roosteren met tomaat, tijm en ui. Strooi er nog wat parmezaanse kaas over en klaar is je nieuwe, simpele, maar o zo lekkere geroosterde bloemkool. Serveer er wat aardappeltjes en een stukje (vegetarisch)vlees of vis bij en genieten maar!
Los van een half uur oventijd ben je er in een kwartiertje mee klaar.


 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Sandra Grasdijk
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.