Geroosterde bloemkool met tomaat, tijm en ui

Foody Redactie


Houd je van bloemkool? Probeer dan dit recept en geniet er eens op een andere manier van door het te roosteren met tomaat, tijm en ui. Strooi er nog wat parmezaanse kaas over en klaar is je nieuwe, simpele, maar o zo lekkere geroosterde bloemkool. Serveer er wat aardappeltjes en een stukje (vegetarisch)vlees of vis bij en genieten maar!
Los van een half uur oventijd ben je er in een kwartiertje mee klaar.


Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sandra Grasdijk
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.