Gevulde champignons met ricotta

Snelle basis groentesoep


Dit makkelijke hapje van gevulde champignons is een goede aanvulling op je borrel. Serveer je vegetarische gasten eens wat anders dan de eindeloze groentendip en vul deze paddestoeltjes met ricotta, pesto en pijnboompitjes. Dit hapje is eenvoudig voor te bereiden, je hoeft het alleen in de oven te zetten en af te bakken. 

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tanqueray Amber Spice cocktail Tanqueray Amber Spiced cocktail
Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine Rosé o'clock: life is too sho...
Headlines - met BACARDÍ Spiced Headlines - met BACARDÍ Spiced
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Dascha De Cnock
  • Wwemama Jansen
  • Tania van Huik
  • Stephaniemelgers
  • Vera.vanderwal
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.