Glutenvrij brood met tahini-amandelboter
Lekker broodbeleg of een smeersel voor bij de borrel kan natuurlijk nooit kwaad. Zo ook niet deze tahini-amandelboter. Simpel en snel om te maken en ook nog eens heerlijk. Beter kan niet toch? Witte tahin, amandelboter en dadelstroop is all you need. Even in de keukemachine en klaar. Makkelijker kan gewoon niet toch? Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene MeisjesPita's met oesterzwammenshoarm... | |
Vegan scones met lemon curd | |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |