Vegan scones met lemon curd

Vegan scones met lemon curd


Deze vegan scones met lemon curd zijn echt een lekker opkikkertje. Je mixed en kneed de ingredienten door elkaar en zet het deeg een kwartiertje in de koelkast om wat steviger te worden. Vervolgens steek je rondjes uit je uitgestreken deeg en bakt ze in 10 tot 15 minuten goudbruin af. De lemon curd is ook heel eenvoudig te maken door de ingredienten te mengen en vervolgens 5 minuten in een pannetje op te warmen tot het een mooie dikte krijgt. Even af laten koelen en klaar. Gebruik er ook een beetje kant en klare havercream of haverroom bij, want dat mag niet ontbreken bij scones. Heerlijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Krinavdb
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.