Glutenvrije bladerdeeghapjes met pesto en tomaat

Glutenvrije bladerdeeghapjes met pesto en tomaat


Deze bladerdeeghapjes met pesto en tomaat zijn ontzettend leuk én lekker om te serveren op een borrel. Maar ook als klein hapje of licht voorgerechtje met de feestdagen zullen ze het zeker goed doen. Ze zijn super gemakkelijk om te maken en binnen 10 minuten staan ze in de oven. Smullen! Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 20 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Bananen smoothie met pindakaas en chocolade Bananen smoothie met pindakaas...
Tinto de Verano Tinto de Verano
Italian Spritz witte wijn cocktail Italian Spritz witte wijn cock...
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Karlameulema
  • Annelies Hooftman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.