Italiaanse plaattaart

Italiaanse plaattaart


6 personen

Dit recept voor Italiaanse plaattaart met tomaat, mozzarella, parmaham en pesto is heerlijk en super gemakkelijk om te maken. Bestrijk het bladerdeeg met pesto, verdeel de ingrediënten erover en top het af met wat basilicum blaadjes. Schuif de plaattaart vervolgens voor zo'n 25-30 minuten de oven in. Super als hoofdgerecht, maar ook leuk om met bijvoorbeeld wat stokbrood en kaasjes te serveren als hapje. Zowel warm als koud is deze Italiaanse plaattaart super lekker. Eet smakelijk!

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.