Glutenvrije kikkererwten pannenkoek
Deze heerlijke glutenvrije kikkererwten pannenkoek, ook wel socca genoemd, krijgt zijn luchtige vorm door een nachtje te staan. Tijdens het wachten vind er een lichte vorm van fermentatie plaats, waardoor de pannenkoek stijgt. Het beslag kan gemakkelijk in één keer de pan in. Vervolgens worden alle toppings op de pannenkoek geserveerd. Enjoy! Let op: 8 uur rusttijd is niet in de bereidingstijd meegeteld.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
De lekkerste koffie verkeerd m... |
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |