Glutenvrije rijstpudding met kokosmelk, appel en kaneel
Havermout is heerlijk om mee te ontbijten, maar af en toe kan een beetje variatie natuurlijk ook geen kwaad. Deze glutenvrije rijstpudding met kokosmelk, appel en kaneel is echt een verwenontbijtje. Door het zoete van de kokosmelk en de vanillemerg is de rijstpudding lekker zoet, maar niet té zoet. En behalve dat het een topontbijt is, kun je deze rijstpudding natuurlijk ook als dessert serveren. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |