Gnocchi met venkelworst
Dol op gnocchi? Deze winterse variant met venkelworst en cavolo nero valt dan zeker ook in de smaak. Ontzettend gemakkelijk én snel om klaar te maken. Als je wilt kun je de gnocchi eerst even kort koken voordat je hem bakt. Dat hoeft niet perse. Je kunt het ook zo uit de verpakking mee bakken. Wil je nóg sneller kunnen genieten van dit lekkere gerechtje is het helemaal niet nodig. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |