Grapefruit basilicum mocktail

Grapefruit basilicum mocktail


Goed weer vraagt om ijskoude, heerlijke mocktails! En wat dacht je van deze: vers grapefruitsap gecombineerd met een zelfgemaakte basilicum-gember siroop: yum!Voor deze mocktail maak je je eigen basilicum & gember siroop. Deze variant is gemaakt met gewone kristal- of rietsuiker. Je zou de suiker misschien kunnen vervangen door kokosbloesemsuiker of zowel suiker als water vervangen met maple syrup. Enjoy! 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Julia Flamand
  • Maartje van den Heuvel
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.