Groene curry met doperwten en aardappel

Groene curry met doperwten en aardappel


Een curry maken hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn als je bijvoorbeeld de Thaise Groene Curry Pasta van Conimex gebruikt. Hiermee maak je een curry zoals hij in Azië ook smaakt. In minder dan een half uur staat deze lekkere groene curry met doperwten en aardappel bij je op tafel. Dus heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan is dit gerecht ideaal! Uiteraard kun je ook nog wat vlees toevoegen zoals blokjes kipfilet. Houd je nou niet van doperwten? Vervang deze dan voor sperziebonen. 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Lekker en Simpel

Op Lekker en Simpel vind je elke dag weer nieuwe lekkere en simpele recepten. Van een simpele pasta tot een lekker bakgerecht en van een hartige taart tot een smoothie en een salade. Kijk lekker rond en duik vervolgens met veel plezier de keuken in. Eet smakelijk! Groetjes Sofie en Jorrit

Italiaanse bloemkool-ovenschotel Italiaanse bloemkool-ovenschotel
Variëren met groene smoothies Variëren met groene smoothies
Rode curry met peultjes en mango Rode curry met peultjes en mango
Meer van Lekker en Simpel

Favoriet recept van

  • Peggy Carbiere
  • Sylvia Willemsen
  • Sabine Maas
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.