Italiaanse bloemkool-ovenschotel
Italiaanse ovenschotel met bloemkool, aardappel, cherrytomaatjes en gehakt. Heerlijk! Watdeze schotel nog net dat beetje extra lekker maakt? Dat zijn de Italiaanse kruiden met peterselie, oregano, bieslook en basilicum van Euroma. Als je het potje openmaakt, waan je je met de geur van deze kruiden even in Italië. Perfect in deze ovenschotel. Maak een lekkere grote portie, zodat je de helft bijvoorbeeld kunt invriezen of tot de volgende dag in de koelkast kunt bewaren. Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 25 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Lekker en Simpel vind je elke dag weer nieuwe lekkere en simpele recepten. Van een simpele pasta tot een lekker bakgerecht en van een hartige taart tot een smoothie en een salade. Kijk lekker rond en duik vervolgens met veel plezier de keuken in. Eet smakelijk! Groetjes Sofie en Jorrit
Meer informatie
![]() |
Variëren met groene smoothies |
![]() |
Groene curry met doperwten en... |
![]() |
Rode curry met peultjes en mango |