Variëren met groene smoothies

Variëren met groene smoothies


Per dag voldoende groenten en fruit binnen krijgen kan nog best een uitdaging zijn. Met behulp van een groene smoothie is dat helemaal niet zo moeilijk. Het kleurtje is misschien even wennen, maar met een lekkere groente/fruit combinatie, proef je vaak de groenten helemaal niet terug in deze lekkere smoothie. In 4 simpele stappen zet je super gemakkelijk én snel een heerlijke smoothie op tafel waarmee je perfect kunt variëren door in de laatste stap andere kruiden toe te voegen. Ideaal! Perfect om de dag mee te starten. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Lekker en Simpel

Op Lekker en Simpel vind je elke dag weer nieuwe lekkere en simpele recepten. Van een simpele pasta tot een lekker bakgerecht en van een hartige taart tot een smoothie en een salade. Kijk lekker rond en duik vervolgens met veel plezier de keuken in. Eet smakelijk! Groetjes Sofie en Jorrit

Italiaanse bloemkool-ovenschotel Italiaanse bloemkool-ovenschotel
Groene curry met doperwten en aardappel Groene curry met doperwten en...
Rode curry met peultjes en mango Rode curry met peultjes en mango
Meer van Lekker en Simpel
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.