Haagse kakker
Een haagse kakker is ook wel een heerlijk krentenbrood gevuld met spijs en een heel stuk groter. Een haagse kakker werd vaak als cadeau weggegeven. Het duurt even, maar het is heel simpel om dit gerecht zelf te bereiden. Zelfs als je nog nooit spijs hebt gemaakt is het verrassend eenvoudig. Eetsmakelijk!
Let op: voorbereidingstijd: 2 uur / bereidingstijd: 25 minuten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
De lekkerste koffie verkeerd m... |
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |