Hamburger met gegrilde perzik

Een hamburger met perzik én feta. Een heerlijke combinatie van zoet en zout. Grill de perzik, om het extra lekker te maken, nog even kort. Daardoor wordt hij nog zoeter en is het nóg lekkerder in combinatie met het zoute van de feta. Serveer met wat romige Hellmann's, top af met zoetzure uien en stroperige balsamico. Klinkt heerlijk toch? Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |