Hertenbiefstuk met rode wijnsaus

Ingrediënten
Hertenbiefstuk een bijzonder stukje wild wat vaak gegeten wordt tijden de feestdagen. Voor een gewone doordeweekse dag is het net iets te delicaat, te chique. Hertenbiefstuk is overigens helemaal niet zo moeilijk om te bereiden. Dit receptje voor Hertenbiefstuk met rode wijnsaus is namelijk dodelijk eenvoudig. En het fijne: het is in no-time klaar. De rode wijnsaus kun je makkelijk voor bereiden. Zo hoef je op de avond zelf alleen nog het vlees te bakken en de saus te verwarmen. Ideaal toch? Serveer met gegrilde witlof en je hebt een super kerstgerecht. Enjoy!


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |