Het perfecte frietje!

Foody Redactie


Vers gebakken frietjes, héérlijk! Ik ben echt gek op goede frietjes maar ik maak ze zelf zelden tot nooit klaar. Frietjes van zoete aardappel maak ik regelmatig uit de oven. Maar ik heb altijd het idee gehad dat friet, gemaakt van echte ‘patat-aardappelen,’ een hoop werk is. Maar eigenlijk valt het reuze mee. Ik heb ze nu gefrituurd, maar uit de oven moet ook te doen zijn. En laten we eerlijk zijn… dat scheelt ook in calorieën natuurlijk. Bestrooi met wat zout en maak het af met een goede (zelfgemaakte) mayonaise en je hebt een heerlijke snack. Geniet ervan!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Ilse.numi
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.