Hete Indische eieren oftewel Telor petis

Foody Redactie


Indische hete eieren ofwel, telor petis. Telor petis is niets meer dan een gerecht bestaande uit gekookte eieren die zijn gestoofd in een pittige saus van kokos (santen), sambal, ui, knoflook en een garnalenpasta. Onzettend lekker bijgerecht en perfect om te serveren als je een keer geen vlees wilt eten. Het bevat wel garnalenpasta dus het is niet vegetarisch. Heerlijk om te serveren bij een rijstgerecht bijvoorbeeld. De eieren zijn zowel warm als koud heerlijk. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Celine Heppener
  • Katja Cocco
  • Paul Schuiling
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.