Hollandse asperges met linzen en gerookte zalm

Bonen zijn een heerlijk ingrediënt in tal van gerechten en je kunt er meer mee dan je wellicht denkt. Zo kun je ze bijvoorbeeld aardappels of vlees prima vervangen door bonen. Ontzettend lekker én heel verrassend. En je kunt er ook perfect dit Hollandse asperge gerecht met linzen, gerookte zalm en bieslook-boterjus mee maken.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |