Homemade Falafel
Ik heb al eerder falafel gemaakt, maar dan met ingeblikte kikkererwten.Deze falafel maakte ik met gedroogde kikkererwten waardoor de textuur steviger is en de falafel iets meer bite heeft. Wel eerst een nachtje in een bak water laten weken!
Ik bak mijn falafel altijd in de koekenpan, maar ik denk dat je deze versie ook goed kunt frituren. Superlekker op een broodje met een beetje sla en yoghurtdressing.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |