Homemade Kipburger
Zin in een lekkere burger, maar niet in zo'n hap? Dat kan zeker. Met deze kipburger kun je heerlijk genieten zonder dat je meteen een hele vette hap naar binnen werkt. Serveer de burgers op een lekker stuk Turks brood en beleg als eerste met wat sla, dan de kipburgers, dan de tomaatjes en komkommer en top als laatste af met een frisse saus van yoghurt, kruiden en limoen. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |