Homemade kippensoep

Een kom kippensoep zo af en toe is hartstikke lekker. En vooral de zelfgemaakte variant natuurlijk. En dat is echt ontzettend makkelijk om zelf te doen. En je hebt er niet eens zoveel ingrediënten voor nodig. Bouillonblokjes, (soep)groenten, vermicelli, kippenbouten en water is all you need. Een pan met water en bouillonblokjes aan de kook brengen, de kip toevoegen en dit vervolgens een uur tot anderhalf uur zachtjes laten koken. Pluis de kip in zijn geheel en voeg de kip weer toe aan de bouillon. Nog even laten koken en klaar is je kippensoep! Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...
Volg Eat.Run.Love.
![]() |
Zalm met mangosalsa |
![]() |
Zomerse smoothie met banaan, a... |
![]() |
Vegetarische curry met paneer |