Homemade spinaziepesto

Pesto is heerlijk. En zelfgemaakt misschien nog wel het allerlekkerst! Zo ook deze spinaziepesto. Hetzelfde principe als bij pesto van basilicum, alleen gebruik je dan spinazie. En in plaats van pijnboompitjes gebruik je walnoten. Hierdoor krijgt de pesto een lekkere nootachtige smaak. Superlekker op een vers stukje stokbrood, of bij een vlees,- of visgerecht. Zeker een aanrader.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |